Benvinguts a DYNAMIC FORMACIÓ, un centre de referència en impartició de formació en l’àmbit dels Recursos Humans que des de 2011 ofereix servei a tots aquells que desitgen millorar els seus coneixements.

La major part dels nostres docents compaginen la seva vida professional amb l’acadèmica, de manera que puguin oferir un servei d’excel·lència complint amb totes les nostres exigències de qualitat.

Des de DYNAMIC FORMACIÓ, oferim els següents cursos que dividim en tres àrees:

ÀREA LABORAL

CURS DE RELACIONS LABORALS A L’EMPRESA
CURS DE NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL
CURS DE SISTEMA DE LIQUIDACIÓ DIRECTA (SILTRA)

ÀREA DE PSICOLOGIA APLICADA A L’EMPRESA

CURS D’HARMONIA LABORAL (CONTROL DE L’ESTRÈS)
CURS DE COMUNICACIÓ INTERNA

ÀREA DE RECURSOS HUMANS

CURS EL PLA D’ACOLLIDA
CURS DE TÈCNIQUES DE NEGOCIACIÓ
CURS DE CLIMA LABORAL

Els nostres cursos estan enfocats especialment per a personal directiu o càrrecs intermedis en empreses que treballen en la gestió de persones i necessiten per tant, adquirir un nivell de coneixement del món de les relacions laborals.

També van dirigits a totes aquelles persones que vulguin adquirir coneixements en aquestes matèries i/o a altres despatxos professionals que vulguin reciclar-se.

A DYNAMIC FORMACIÓ, som ENTITAT ORGANITZADORA DE LA FUNDACIÓ TRIPARTITA per a la formació a l’ocupació i cada vegada més empreses ens confien any rere any, la gestió de la formació dels seus treballadors, per minorar així, el cost de la mateixa.

Realitzem formació presencial a les nostres aules i també in-company.

Pots sol·licitar pressupost sense cap compromís

Envia un email a formacion@dynamicadvisers.com i els nostres assessors estaran encantats de poder orientar-te.